Болсун Андрій надає допомогу морякам

Зі шкільного віку молоді хлопці Херсона, Одеси, Маріуполя та інших міст України з упевненістю кажуть, що будуть моряками. Часто до цієї спеціальності приходять і в більш зрілому віці. Не дивно, адже ця професія не лише престижна в нашому регіоні, а й високооплачувана, що є ключовим чинником її вибору. Професія моряка оплачується дорожче, ніж інші спеціальності не просто так: психологічно важко перебувати багато місяців на відстані від рідних на одному судні з одним і тим же чоловічим колективом, також є багато ризиків для здоров'я, починаючи від загального порушення фізичного стану моряка (через воду, їжу, зміни клімату та інші фактори), закінчуючи травмами, які можуть отримати моряки за різних ситуацій на судні.

У разі виникнення страхового випадку, моряк або його рідні не знають, як діяти в такій ситуації, та звертаються за професійною допомогою. В основному юридичні фірми надають послуги в усіх сферах права: корпоративні, майнові, сімейні та інші суперечки. Але морякам та їхнім рідним потрібно професійне вирішення питання лише в одному напрямку. Болсун Андрій Миколайович протягом 8 років займається лише наданням допомоги морякам. Тому клієнтам не варто сумніватися, що з конкретного питання вони зможуть отримати якісні та професійні послуги.

При невиплаті заробітної плати або отриманні травми, моряк та його сім'я перебувають у стресовій ситуації, не завжди можуть відкинути всі переживання та тверезо розглянути питання. Саме тому в такій ситуації важливо довірити вирішення питання не тільки людині, яка розуміє все з професійної точки зору, а й тому, хто розуміє стан свого клієнта, будь то сам моряк, чи його родичі.

Болсун Андрій Миколайович знає про всі переживання та можливі ризики в рейсі не з чуток. З 2000 року він ходив у рейси. А в 2008 році сам отримав травму під час виконання роботи: при швартових операціях шпрингом перебило руку. Процес отримання належної компенсації був непростий. Знайшлося багато лазівок, якими охоче хотіли скористатися страхові компанії. Отримавши свою компенсацію, Андрій Миколайович зрозумів, що у цій сфері моряки незахищені, і надалі він допомагатиме морякам у складних ситуаціях, що виникли під час роботи на судні. Через 8 років роботи за плечима Андрія Миколайовича сотні успішно закритих справ та задоволених клієнтів по всій Україні.

Справи бувають дуже різні і за складністю, і за термінами закриття. Часто клієнтам потрібно набратися терпіння. Адже у процедурі отримання компенсації задіяно багато сторін, як в Україні, так і в інших державах. Але найголовніше, клієнт платить за надані послуги лише після виграної та вирішеної справи. Так, жодних передоплат та годівель «жданиками» після оплати. Ви самі побачите результат і тільки після цього зможете заплатити за нього.

Сам Андрій Миколайович говорить про свою работу:

«Потрапивши у складну ситуацію у 2008 році, я зрозумів, що, незважаючи на всю складність професії, морякам в Україні важко відстояти свої інтереси без професійної допомоги. І після того, як я допоміг вдало закрити справу своєму першому клієнту, я зрозумів, що в цій галузі я зможу реалізуватися. У своїй роботі я керуюся головним принципом – індивідуальний підхід до кожного клієнта. Поняття «робочий час» у мене зараз немає, адже моряк може потрапити у складну ситуацію у будь-який час, і я готовий надати консультацію та почати виконувати роботу одразу після дзвінка від клієнта. За свою роботу я відповідаю своїм ім'ям та репутацією, саме тому, коли відкрив свою фірму з надання допомоги морякам, я дав їй своє прізвище»

Отримати безкоштовну консультацію можна за телефоном +38 (099) 921-81-75 у будь-який час. 

Отримайте безкоштовну консультацію прямо зараз. Просто напишіть своє питання, і ми зв'яжемося з вами через 15 хвилин